Politie Amsterdam

Alles over RSS

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Amsterdam
  1. Een omwonende trof vrijdagochtend 19 april een handgranaat aan in de Eerste Coehoornstraat in Amsterdam. Politiemensen waren snel ter plaatse en troffen op een deel van de gevel met brievenbussen, naast de toegangsdeur van een appartementencomplex, een explosief aan. De politie zette de directe omgeving af met linten.
  2. In Opsporingsprogramma Onder de Loep, vanavond 18 april 2019, zijn we op zoek naar getuigen van een straatroof in Hardenberg. Ook tonen we weer beelden van andere misdrijven in Overijssel waarbij we uw hulp goed kunnen gebruiken.
  3. De recherche doet nog altijd onderzoek naar een schietincident op dinsdag 17 februari 2015. Een destijds 35-jarige man werd aan de Australiëhavenweg beschoten. Door de Hoofdofficier van Justitie is een beloning uitgeloofd van 15.000 euro.
  4. In de nacht van zaterdag 13 april op zondag 14 april 2019 heeft omstreeks 00.00 uur een straatroof plaatsgevonden in het Baanakkerspark in Amsterdam-Noord.
  5. De recherche is nog op zoek naar een verdachte van een overval op een snackbar aan het Galileiplantsoen in Amsterdam-Oost van zaterdagavond 20 oktober 2018.
© 2016 Senioren Computer club Zuidoost. All Rights Reserved.