Zoeken in de website

Politie Amsterdam

Alles over RSS

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Amsterdam
  1. In de vroege ochtend van 5 april 2019 ontploft er een handgranaat bij de ingang van een club op de Spuistraat in Amsterdam. De politie wil graag weten wie de stem herkent van een man die tweemaal een valse 112-melding heeft gedaan van een handgranaat bij deze club.
  2. Team Internationale Misdrijven is dinsdag 18 juni in Opsporing Verzocht. Zij willen in contact komen met ooggetuigen van vermoede martelingen in de Pol-e-Charkhi gevangenis in Afghanistan. Mogelijk bevinden getuigen (en verdachten) van deze misdrijven zich in Nederland.
  3. De politie doet onderzoek naar een gewapende overval op een tankstation aan de Burgemeester Rendorpstraat op maandag 18 februari 2019.
  4. De recherche heeft duidelijke camerabeelden waarop verdachten van een woninginbraak goed te zien zijn. Om achter de identiteit van de mannen te komen, schakelt de politie de hulp in van het publiek.
  5. Tijdens een integrale horecacontrole in een pand aan de Hofwijckstraat vrijdagavond 14 juni 2019 zijn verdovende middelen en een illegale gokzuil aangetroffen. De politie hield één persoon. Deze gaf een valse naam op, stond gesignaleerd voor openstaande hechtenis en was ongewenst vreemdeling.
© 2016 Senioren Computer club Zuidoost. All Rights Reserved.