template2

SeniorWeb Amsterdam Zuidoost

Politie Amsterdam

Alles over RSS

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Amsterdam
  1. Op donderdag 14 februari omstreeks 18.40 uur heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de Rijnsburgstraat ter hoogte van de begraafplaats. De politie is op zoek naar getuigen.
  2. Het EVA-team van de politie-eenheid Den Haag hield de afgelopen twee weken vier personen aan, die alle vier nog een gevangenisstraf moeten uitzitten.
  3. Afgelopen maandagmiddag 11 februari heeft er een straatroof plaatsgevonden op een 80-jarige vrouw op de Robert Fruinlaan. Twee mannen zijn op de vlucht geslagen, de politie zoekt getuigen.
  4. In de late avond van woensdag 13 februari en in de vroege ochtend van donderdag 14 februari 2019 zijn er twee straatroven gepleegd in het centrum van Amsterdam. In beide gevallen zijn de waardevolle horloges van slachtoffers weggenomen. 
  5. De politie hield woensdag 13 februari een 43-jarige man uit Amsterdam aan op verdenking van het plegen van oplichting en witwassen. De recherche startte in april 2018 een onderzoek na diverse aangiften van oplichting. Ook maakte een groot aantal slachtoffers via internet bekend dat zij waren benaderd of opgelicht door diverse bedrijven die zich voordeden als incassobureaus.
© 2016 Senioren Computer club Zuidoost. All Rights Reserved.