template2

SeniorWeb Amsterdam Zuidoost

Politie Amsterdam

Alles over RSS

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Amsterdam
  1. In de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 juli zijn er op de Woutertje Pietersestraat in Amsterdam-West twee mannen aangehouden. Zij worden ervan verdacht die woensdagavond onder bedreiging van een vuurwapen een horecagelegenheid aan het Osdorpplein te hebben overvallen. De twee vluchten na de overval op een motorscooter en lijken even aan de politie te ontkomen. De achtergelaten motorscooter wordt echter snel teruggevonden en na bij het voertuig gepost te hebben, kunnen de twee Amsterdammers van 38 en 45 jaar alsnog worden aangehouden. Een van de mannen blijkt een vuurwapen bij zich te hebben.
  2. De politie heeft woensdag 18 juli 2018 bij een spookburgeractie aan Ruimzicht in Amsterdam Nieuw-West grote sommen geld aangetroffen. Na telling bleek het te gaan om bijna twee ton.
  3. Het EVA-team van de eenheid Den Haag wist dinsdag 17 en woensdag 18 juli twee voortvluchtigen aan te houden. Beiden hebben nog een gevangenisstraf open staan.
  4. Donderdagavond 12 juli 2018 zijn drie mannen gewond geraakt bij een schietincident in een horecagelegenheid aan de Dusartstraat nabij de Ceintuurbaan. De schutter is voortvluchtig, het onderzoeksteam zoekt getuigen.
  5. In de avond van 4 juli 2018 is in het Westerpark, nabij het Westergasterrein, rond 22.45 uur een 47-jarige vrouw uit Amsterdam zwaar mishandeld. De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben.
© 2016 Senioren Computer club Zuidoost. All Rights Reserved.