template2

SeniorWeb Amsterdam Zuidoost

Hoofdmenu

Politie Amsterdam

Alles over RSS

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Amsterdam
  1. Een 26-jarige man uit Grootebroek is vorige week opgepakt voor heling en/of diefstal van buitenboordmotoren in de omgeving van Enkhuizen.
  2. Woensdagochtend 23 mei 2018 is een man aangehouden in verband met een bedreiging met een vuurwapen. De man werd verdacht rond tien uur een winkeldiefstal te hebben gepleegd bij een winkel aan de Prins Hendrikkade. Toen hij daar door een personeelslid op werd aangesproken haalde hij een vuurwapen tevoorschijn en dreigde daarmee. Vervolgens maakte de man zich uit de voeten.
  3. De politie in Amsterdam doet uitgebreid onderzoek naar een schietincident op zaterdagavond 19 mei 2018 waarbij een 55-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zwaargewond raakte. Over de aanleiding van het schietincident is nog niets bekend.
  4. De identiteit van de man die op zaterdagavond 19 mei 2018 zwaargewond raakte bij een schietincident op de Stromarkt is bekend.
  5. Een 21-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag 20 mei 2018 verdronken, nadat hij te water raakte op de Kloveniersburgwal in Amsterdam.
© 2016 Senioren Computer club Zuidoost. All Rights Reserved.